Építő partner

M I N Ő S É G – M E G B Í Z H A T Ó S Á G


A Globo Mérnök és Menedzsment Iroda 2010-ben alakult fiatalokból álló, képzett építőipari tervező és kivitelező vállalkozás. A vállalat főtevékenysége építőipari generál- és szakipari kivitelezés, építészeti tervezés, valamint energetikai pályázatok előkészítése és lebonyolítása. Ezen kívül profilunkhoz tartozik többek között luxus színvonalú éttermek, üzletek belsőépítészeti kivitelezése, illetve értékbecslések, energetikai tanúsítványok, ingatlanhasznosítási tervek készítése is. A kivitelezéseket saját alkalmazottainkkal és nevesített alvállalkozókkal végezzük. Minden általunk végzett munkára teljes körű építésbiztosítást kötünk és garanciát vállalunk.


A cég munkatársai egytől egyig képzett szakemberek, akikkel közösen törekszünk egy hatékonyan működő szervezet fenntartására. Hiszünk abban, hogy létrehozható és fenntartható ma egy olyan építőipari cég, ami rácáfol a szakmával szemben kialakult negatív sztereotípiákra. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk végzett gondos munka iránti igény hívta életre cégünket, továbbá arra, hogy megrendelőink ragaszkodnak hozzánk. Ügyfeleink közé tartozik több nagy multinacionális vállalat is, többek között a Videoton Holding Zrt., a Pannon Facility Kft., a Számalk Holding Zrt., a Monicomp Zrt., és az MTVA. Évről évre törekszünk arra, hogy megfeleljünk a nagyvállalatok által elvárt állandó magas minőségnek és színvonalnak épp úgy, mint magán megrendelőink változatos igényeinek.


A cég tőkeerős, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Preferáljuk a magyar termékeket és fontosnak érezzük a magyarországi oktatási és egyházi intézmények közhasznú fejlesztéseit. Elkötelezettek vagyunk Magyarország fejlesztésében.

Cégünk mindemellett elhivatott a gyermekek és a rászorultak segítésében is, így kiemelt támogatói vagyunk a Könnycsepp Nélkül a Beteg Gyermekekért és a Tündérfátyol Alapítványoknak, melyek a beteg gyermekek ellátásában nélkülözhetetlen munkát végeznek.

 

KOLLÉGÁINK

 

 

GLOBITS ISTVÁN – INGATLANFEJLESZTŐ, ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ gistvan kukac globom.hu, +36 30 527 6864

 

KÉP

 

BOGNÁR ATTILA – ÉPÍTŐMÉRNÖK, MŰSZAKI IGAZGATÓ abognar kukac globom.hu, +36 70 551 4614

 

 

KÉP

 

SIKLÓS ZSUZSA - ÉPÍTÉSZMÉRNÖK s.zsuzsa kukac globom.hu

 

 

KÉP

 

BÁRY ANIKÓ - ÉPÍTÉSZMÉRNÖK b.aniko kukac globom.hu

 

KÉP

 

 

BULÁTH ANDRÁS - FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐ office kukac globom.hu

 

KÉP

 

KREKÓ TAMÁS - ÉPÍTÉSVEZETŐ office kukac globom.hu

 

KÉP

 

ECKER CSABA - ÉPÍTÉSVEZETŐ office kukac globom.hu

 

KÉP

 

MAYER PÉTER - ÉPÍTÉSVEZETŐ office kukac globom.hu

 

 

KÉP

 

 

PAULÓ ZOLTÁN - ÉPÍTÉSVEZETŐ office kukac globom.hu

 

KÉP