Az ingatlanfejlesztési projektek felépítésekor és megvalósításakor teljeskörű projektmenedzsmentet biztosítunk, mely magába foglalja a következő tevékenységeket:
Célunk támogatást nyújtani a beruházók, kivitelezők, és más projekt szereplők szakembereinek abban, hogy a munkájukat tervszerűen előkészítve a lehető leghatékonybban és legeredményesebben végezhessék. Legyen szó akár egy ingatlanfejlesztési projektről, akár egy iroda vagy telephely kiválasztásáról az szerződéskötéstől a beköltözésig.

A Globo Menedzsment Kft. teljes körű ingatlanfejlesztési szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

Cégünk szakmai tapasztalatai alapján, az ingatlanfejlesztés optimális követelményei alapján végigkíséri és szakmailag támogatja ügyfelét a maximális eredményesség érdekében. Tevékenységünk felöleli a felmerülő ötlet vizsgálatát, a koncepció teljes körű elemzését, a projekttervezést és menedzsmentet, a terület előkészítését és építészeti terveztetését, a hatósági engedélyeztetési eljárásokat, illetve a kivitelezés és a kulcsra kész átadás fázisait.

Cégünk ingatlanfejlesztési tevékenységében az alábbi szempontokat tartja szem előtt:

  • a fejlesztési ötlet és a környezet adta szinergia megismerése, kihasználása
  • a befektető hosszú távú gazdasági érdekei
  • a beruházás gyors megtérülése, a használati minőség maximalizálása, a fenntartható életminőség képviselete
  • a fejlesztés városi szövetbe ágyazása: stílusában, funkcionalitásában, szolgáltatásaiban maximálisan illeszkedjen a környezetébe, kiszolgálja a környéken lévő lakosság, vállalkozások, szervezetek igényeit.
  • olyan fejlesztések megvalósítása, támogatása, mely növeli az ingatlan használati és piaci értékét, valamint elősegíti környezetének presztízsnövekedését

műszaki tanácsadói szolgáltatásunkkal és építési projektmenedzsment tevékenységünkkel pedig képesek vagyunk megvalósítani a beruházásokat.